Waarom 4yourbrand?

4yourbrand

Geschreven door Thom Defilet

Je hebt het vast meegekregen, afgelopen vrijdag maakte wij bekend verder te gaan onder de handelsnaam “4yourbrand”. In dit artikel legt Thom kort uit hoe dit tot stand is gekomen.

Waarom veranderen van handelsnaam?

Het was een weloverwogen beslissing. Het bedrijf is in de afgelopen twee jaar exponentieel gegroeid. Door deze groei sloot de huidige manier, waarop TJDesigns zichzelf in de markt positioneerde, niet meer aan bij het toekomstbeeld van het bedrijf. Vandaar dat er iets moest veranderen.

In eerste instantie was het plan om TJDesigns alleen een complete rebranding te geven, maar na lang afwegen besloot ik in november ook de handelsnaam hierin mee te nemen. De naam TJDesigns staat namelijk voor ‘Thom Justin Défilet’ die ‘designs’ levert. Dit was tijdens de oprichting in januari 2018 dan ook het geval. Inmiddels voorziet het bedrijf veel meer dan alleen designs en kunnen wij het totaalplaatje bieden voor de gehele uitstraling van jouw organisatie. Om dit te realiseren wordt er gebruik gemaakt van de juiste systemen, platformen, adviseurs en de meerdere samenwerkingen binnen ons netwerk.

Maar waarom 4yourbrand?

Wij maken alles mogelijk voor jouw merk. De merknaam ‘4yourbrand (For Your Brand)’ vertelt direct wat wij doen en waar wij voor staan. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is: “Voor Jouw Merk”. Door de focus te leggen op design en uitstraling helpt 4yourbrand met het creëren van een unieke bedrijfsidentiteit. Op deze manier zorgt 4yourbrand dat jouw merk gaat opvallen bij jouw doelgroep en potentiële klanten. 

“4yourbrand staat klaar voor jouw merk!”

“Geef jouw organisatie de identiteit die het verdient”

Advies nodig? Laten we een bakkie doen! 4yourbrand helpt jou verder!

thom-defilet-4yourbrand
Recente innovaties

Meer lezen:

Health Chain Control

Karolina Sterenberg

Waarom is een website belangrijk voor je bedrijf?