fbpx

Blijf op de hoogte via:

Leestijd: 1 minuut

Je hebt het vast meegekregen, afgelopen vrijdag maakte wij bekend verder te gaan onder de handelsnaam “4yourbrand”. In dit artikel legt Thom kort uit hoe dit tot stand is gekomen.

Waarom veranderen van handelsnaam?

Het was een weloverwogen beslissing. Het bedrijf is in de afgelopen twee jaar exponentieel gegroeid. Door deze groei sloot de huidige manier, waarop TJDesigns zichzelf in de markt positioneerde, niet meer aan bij het toekomstbeeld van het bedrijf. Vandaar dat er iets moest veranderen.

In eerste instantie was het plan om TJDesigns alleen een complete rebranding te geven, maar na lang afwegen besloot ik in november ook de handelsnaam hierin mee te nemen. De naam TJDesigns staat namelijk voor ‘Thom Justin Défilet’ die ‘designs’ levert. Dit was tijdens de oprichting in januari 2018 dan ook het geval. Inmiddels voorziet het bedrijf veel meer dan alleen designs en kunnen wij het totaalplaatje bieden voor de gehele uitstraling van jouw organisatie. Om dit te realiseren wordt er gebruik gemaakt van de juiste systemen, platformen, adviseurs en de meerdere samenwerkingen binnen ons netwerk.

Maar waarom 4yourbrand?

Wij maken alles mogelijk voor jouw merk. De merknaam ‘4yourbrand (For Your Brand)’ vertelt direct wat wij doen en waar wij voor staan. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is: “Voor Jouw Merk”. Door de focus te leggen op design en uitstraling helpt 4yourbrand met het creëren van een unieke bedrijfsidentiteit. Op deze manier zorgt 4yourbrand dat jouw merk gaat opvallen bij jouw doelgroep en potentiële klanten. 

“4yourbrand staat klaar voor jouw merk!”

ebook-4yourbrand

Meer rendement halen uit jouw website?

Alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan heb ik verwerkt tot een e-book waarin ik de belangrijkste aspecten van een winstgevende website bij langs ga. Heb jij hem al gelezen? 

Zoek zelf een onderwerp en leer hier alles over in de kennisbank van 4yourbrand!

Volg 4yourbrand op:

Start gesprek
1
Heb je vragen?
Kom direct in contact
Hey Hallo! 👋 Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Waar kunnen wij jou mee verder helpen? 🚀

Meer rendement uit jouw website halen? Ik heb hier meer dan 50 praktische tips voor je!