fbpx

4yourbrand case:

Muurtje.nl

Ben jij iemand die de nieuwste interieurtrends graag op de voet volgt? Dan ben je bij Muurtje op het juiste adres! Muurtje verkoopt alles omtrent het decoreren van jouw muur. Wij mochten deze klant helpen met het opzetten van hun online verkoopmogelijkheden (webshop) en verdere beleving.

muurtje website

Wij hielpen Muurtje met het volgende:

Vormgeving

4yourbrand verzorgt de vormgeving van de website. Een mooie website is één ding, maar een conversiegericht design is een tweede. Bij 4yourbrand kun je mee profiteren van paginastructuren die al meer dan 3 jaar geoptimaliseerd en getest worden in de praktijk!

Webshop module

Boost jouw product verkoop! De webshop module is een extra module die het mogelijk maakt om de producten uit jouw zaak ook online aan te bieden en te verkopen. Met een handige en simpele koppeling kunnen bezoekers snel schakelen tussen de website en de webshop omgeving.

Bouw en optimalisatie

Specialisten maken alles gereed en gebruiken waar nodig extra opties die alles mogelijk maken voor de website! 4yourbrand maakt de klant wegwijs met het systeem en alles wordt vooraf zo goed mogelijk ingesteld, zodat de klant na de oplevering ook zelf aan de slag kan met zijn of haar website.

Social media advertising

Een volwassen persoon besteed gemiddeld 3 tot 5 uur per dag op hun mobiele apparaten. Social media biedt een kans om de aandacht te trekken bij een specifieke doelgroep. De social media specialisten van 4yourbrand zorgen voor meer conversie via advertenties Facebook, Instagram en LinkedIn.

Ook toe aan een nieuwe website?

Met 4yourbrand Thema’s staat jouw gloednieuwe complete website binnen 5 tot 10 werkdagen live!

4yourbrand

Webdesign

SEO

Advertising

Salesfunnels

Wordt jouw case de volgende?

  Thom Defilet
  Start gesprek
  1
  Heb je vragen?
  Kom direct in contact
  Hey Hallo! 👋 Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Waar kunnen wij jou mee verder helpen? 🚀