fbpx

“De tijd van het online visitekaartje is voorbij.”

Hey ondernemer! Goede inzichten in het verkeer op jouw website zijn essentieel. Het meten van resultaten geeft je de mogelijkheid om op basis van specifieke informatie, gerichte acties te ondernemen en doelen op te stellen. Door de data te verzamelen en te analyseren wordt het mogelijk om het succes van deze doelen specifiek te meten. Maar hoe meet je deze doelen? Hoe zorg je voor goede conversie op je website? En hoe neem jij de volgende stap?

Ik heb iets leuks voor je:

Zo als je misschien al wel weet zet ik waarde geven altijd voorop! Daarom houd ik tijdelijk gratis strategiegesprekken van +/- 45 minuten.

Tijdens dit gesprek gaan wij samen:

  • Alle relevante (online) aspecten van jouw business in kaart brengen
  • Doornemen hoe jij online kunt groeien
  • Hoe jij meer kunt opvallen bij jouw doelgroep
  • Adviseren hoe jij een winstgevende website creëert
online marketing bureau Groningen

Hoe val jij op tussen de overvloed aan websites?

Jouw potentiële klanten oriënteren zich tegenwoordig steeds beter vooraf op internet voordat zij overgaan tot actie of aankoop. Een goed werkende, professionele website is daarbij dan natuurlijk essentieel. Maar eerst moet deze potentiële klant jouw website überhaupt kunnen vinden tussen de overvloed aan websites. Stel, iemand gaat online op zoek naar jouw diensten, dan kiest diegene sneller voor iemand met een professionele en verzorgd uitziende website. Ook al ben jij de beste in jouw vak, zonder goede website zal het toch echt lastig worden om op te vallen tussen jouw concurrenten.

Hoe zorg jij voor een opvallende en winstgevende website? 

Deze bedrijven gingen jou voor:

Health Chain Control B.V.
Physio Papenburg (DE)
Karolina Sterenberg Speaking Coach
Avalon Zuidhorn
Charlie Productions
Business Chain Solutions B.V.

Waarom jij dit nodig hebt!

Online is niet meer wat het is geweest. Er is een overvloed aan websites en het wordt steeds lastiger om op te vallen tussen jouw concurrenten.

In de afgelopen jaren heb ik super veel gezien en opgestoken. Het valt mij op dat veel ondernemers vaak dezelfde foutjes maken en daardoor onbewust veel potentiële klanten laten liggen. Dit is natuurlijk erg zonde en helemaal niet nodig. Het is vaak heel onschuldig.

Geloof je dat je nog meer kunt halen uit jouw online omgeving, maar weet je niet precies hoe? Dan help ik jou graag verder!

strategiegesprek

Ik had dit veel eerder moeten doen!

Eerst twijfelde ik heel erg, maar dit gesprek heeft mij super veel inzichten gegeven. Ik kreeg veel tips en tricks hoe ik online kon groeien. Sinds kort loopt mijn website 2x beter dan voorheen. Echt een aanrader!

Jij bent toe aan een nieuwe stap!

Plan hieronder jouw gratis strategiegesprek van +/- 45 minuten!

Online groeien doen we samen

Start gesprek
1
Heb je vragen?
Kom direct in contact
Hey Hallo! 👋 Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Waar kunnen wij jou mee verder helpen? 🚀