fbpx

Ben jij toe aan een nieuwe website!?

Kies voor 4yourbrand Thema’s!

 • Volledig personaliseerbaar
 • Geoptimaliseerd op alle apparaten
 • Online binnen 5-10 werkdagen

Wij ontwikkelen. Jij kiest.

Bekijk al onze Thema’s:

Houd jij van een moderne, zakelijke en strakke stijl? ‘Business Thema’ vertelt jouw boodschap en heeft het allemaal in huis!

Bekijk specificaties
 • Zakelijke stijl
 • Volledig aanpasbaar
 • SEO-geoptimaliseerd
 • Responsive
 • Inclusief blogmodule
 • Live binnen no-time!

Meest gekozen!

Weet je het nog niet helemaal? ‘Neutral Thema’ is een goede basis in een moderne stijl die nog alle kanten op kan!

Bekijk specificaties
 • Neutrale stijl
 • Volledig aanpasbaar
 • SEO-geoptimaliseerd
 • Responsive
 • Inclusief blogmodule
 • Live binnen no-time!

Sluiten de woorden chique, klassiek en uniek goed aan op jouw business? Dan is ‘Vintage Thema’ iets voor jou!

Bekijk specificaties
 • Chique stijl
 • Volledig aanpasbaar
 • SEO-geoptimaliseerd
 • Responsive
 • Inclusief blogmodule
 • Live binnen no-time!

Houd jij van modern, aanwezig en extra? ‘Ultimate Thema’ is een kleurrijk modern Thema die jouw bedrijf goed in de markt zet!

Bekijk specificaties
 • Ultieme stijl
 • Volledig aanpasbaar
 • SEO-geoptimaliseerd
 • Responsive
 • Inclusief blogmodule
 • Live binnen no-time!

Thema’s ontwikkeld op basis van de laatste trends.

Wat je kan verwachten:

Jouw persoonlijke touch

Het Thema die jij kiest is het fundament voor jouw gloednieuwe originele website. Op basis van jouw wensen zullen we het gekozen Thema ombouwen tot jouw eigen bedrijfswebsite. Denk hierbij aan het integreren van jouw huisstijl, afbeeldingen, teksten en andere wensen, ideeën of extra toevoegingen. 

Volledig personaliseerbaar

Drag and drop! Na de oplevering krijg jij toegang tot het CMS-systeem, waardoor je zelf gemakkelijk en snel kleine aanpassingen kan aanbrengen in de content op de website. Zoals afbeeldingen en teksten vervangen of nieuwe blokken en elementen toevoegen of verwijderen. De mogelijkheden zijn enorm!

Zoekmachinevriendelijk

SEO (Search Engine Optimization) wordt met de dag belangrijker voor websites. Daarom hebben wij onze Thema’s allemaal zo zoekmachinevriendelijk mogelijk gebouwd. Daarnaast worden de Thema’s dagelijks geoptimaliseerd op basis van nieuwe technieken en updates van Google.

Blogmodule

Houd jouw publiek en bezoekers op de hoogte en verrijk je website met nieuwe relevante content! Onze Thema’s beschikken allemaal over een zogehete blogmodule. Deze blogmodule maakt het mogelijk om eenvouduig en snel zelf blogs en artikelen bij te houden en te posten op je website.

Conversiegericht

Al onze Thema’s zijn geoptimaliseerd voor het binnenhalen van conversie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het binnenhalen van nieuwe contactaanvragen of aanmeldingen voor jouw nieuwsbrief. Wij zorgen en adviseren altijd voor een zo conversiegericht mogelijke website.

Wij denken met je mee

Jij levert de content aan. Wij bouwen en denken mee. Met jouw kennis van jouw bedrijf en branche in combinatie met ons oog voor marketing en branding creëren we de perfecte website voor jouw business! 

Wij hebben..

0
Jaar evaring
0
Klanten geholpen
0
Pagina’s gepubliceerd

Hoe val jij op tussen de overvloed aan websites?

Jouw potentiële klanten oriënteren zich tegenwoordig steeds beter vooraf op internet voordat zij overgaan tot actie of aankoop. Een goed werkende, professionele website is daarbij dan natuurlijk essentieel. Maar eerst moet deze potentiële klant jouw website überhaupt kunnen vinden tussen de overvloed aan websites. Stel, iemand gaat online op zoek naar jouw diensten, dan kiest diegene sneller voor iemand met een professionele en verzorgd uitziende website. Ook al ben jij de beste in jouw vak, zonder goede website zal het toch echt lastig worden om op te vallen tussen jouw concurrenten.

Hoe het werkt:

Bij 4yourbrand is je website binnen 4 stappen live!

1.

Kies een Thema

We beginnen met het fundament. Je hebt de keuze uit een aantal van onze Thema’s. Kies degene die jou het meeste aanspreekt en aansluit op jouw bedrijf en diensten. Jouw gekozen Thema zal namelijk dé basis zijn voor jouw gloednieuwe en unieke website.

2.

Ontwikkeling

In deze fase geven wij de persoonlijke touch aan jouw gekozen Thema. Nadat wij jouw wensen, content en overige ideeën hebben ontvangen zullen we beginnen met de realisatie van jouw website. Natuurlijk zullen we je ook adviseren en meedenken. Tijdens de realisatie kun je ten alle tijden meekijken via de live bouwlocatie.

3.

Feedback

Na de oplevering van het eerste concept is er natuurlijk altijd ruimte voor feedback! Deel het eerste concept met je collega’s en andere kennissen en verzamel alle feedback. We laten alles optimaal werken en zorgen samen voor de laatste puntjes totdat jij helemaal tevreden bent!

4.

En live maar!

De laatste en natuurlijk leukste fase.. Ben je helemaal tevreden? Dan zetten wij de website binnen een paar minuten om van de bouwlocatie naar het officiële domein, zodat jouw website klaar is om haar eerste bezoekers te ontvangen!

Bekijk de video:

Benieuwd naar hoe het werkt? Thom geeft jou een kijkje achter de schermen!

Onze cases

Deze en velen bedrijven gingen jou voor:

Health Chain Control B.V.
GoudPunt
Gushikama Business Consult
Energieselect.com
Vensa Salarisadministratie
Business Chain Solutions B.V.
website e-book

Gratis online website gids (PDF) !

Ben je er nog niet helemaal over uit? Doe goed onderzoek en neem vooral de tijd! Deze gratis gids helpt jou hierbij:

 • Ontdek hoe belangrijk een website is
 • Voorkom de meest gemaakte fouten
 • Ondervind wat het beste voor jou werkt
 • Leer hoe je doormiddel van goede content op kunt vallen
 • Ken je doelgroep, stel doelen en leer om ze te analyseren

En nu samengevat

Dit krijg je allemaal:

Keuze uit de best beschikbare Thema’s van 2021

De snelste levering voor de beste kwaliteit

Ontwikkeling gebaseerd op jaren kennis en ervaring

Een resultaatgerichte en unieke website

Een uitgebreide blogmodule met extra opties

Een zoekmachinevriendelijke website

Een website die jouw business 24/7 promoot

3 uitgebreide feedback rondes

Een supportteam die altijd klaar staat

Gratis kennisbank en podcast met extra tips & tricks

Tijdelijke actiekorting!

1.250,-

nu 950,-

Prijs is exclusief 21% BTW.

Betaling in termijnen mogelijk

1 termijn van 950,-

termijnen van 500,-

termijnen van 350,-

* Eerste betaling vindt plaats bij opdrachtverstrekking.

Aanleverspecificaties

Voorbereiding is het halve werk! Om onze levertijd na te kunnen komen hebben wij vooraf een aantal dingen van jou nodig. Deze hebben we duidelijk voor je uitgewerkt in onze aanleverspecificaties!

Veelgestelde vragen

Heb je nog onduidelijkheden? Bekijk onze veelgestelde vragen of kom gerust in contact! 

FAQ

Veelgestelde vragen:

Tot wanneer kan ik gebruik maken van de actieprijs?

We hebben dit concept nog niet zo lang geleden op de markt gebracht, vandaar de actiekorting. Hoe lang de korting nog zal duren is nog niet duidelijk, wel is het zeker dat deze korting maar tijdelijk zal zijn.

Hoe komt het dat jullie de website zo snel kunnen opleveren?

Onze gemiddelde levertijd is 5 – 10 werkdagen. Dit komt omdat wij het traject al beginnen voordat jij ons de opdracht hebt gegeven. Wij optimaliseren en verbeteren onze Thema’s namelijk continu en zorgen voor een zo’n divers mogelijk aanbod. Er zitten momenteel meer dan 500 werkuren in onze Thema’s. Daarnaast staat er een team klaar die altijd direct kan schakelen wanneer je wilt beginnen. Daarom kunnen wij zo snel leveren en ontvang jij bij ons de beste prijs en kwaliteit. Maar let op! Deze levertijd geldt alleen als alles zo spoedig mogelijk verloopt en wij de content en feedback op tijd aangeleverd krijgen.

Kan mijn website ook sneller opgeleverd worden?

Ja, dat kan. Onze snelst mogelijke levertijd is binnen 5 werkdagen. Zo’n spoedklus gaat echter wel tegen een betaling van 350 euro bovenop de normale prijs.

Is 1250 euro voor zo’n Thema website niet wat veel geld?

Wij beginnen het traject al voordat jij ons de opdracht hebt gegeven. Wij optimaliseren en verbeteren onze Thema’s namelijk continu en zorgen voor een zo’n divers mogelijk aanbod. Er zitten momenteel meer dan 500 werkuren in onze Thema’s. Daarom kunnen wij zo snel leveren en ontvang jij de beste kwaliteit. Daarnaast is het natuurlijk ook een stukje kennis en ervaring. Momenteel hebben wij een enorme korting op de normale prijs, dus als 1250 euro je te veel is zou ik aanraden om nu actie te nemen! 

Op welk CMS draaien jullie websites?

Onze websites draaien allemaal op het welbekende CMS “WordPress”. De reden dat wij gekozen hebben voor WordPress is omdat het voor zowel startende als grote multinational bedrijven goed kan werken. Wij gebruiken het zelf ook al jaren. Daarbij is het een van de bekendste en grootste systemen voor websites. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en ook WordPress innoveert met meer dan 6.000 werknemers over de hele wereld nog dagelijks. Wij gebruiken geen templates van WordPress, alleen onze eigen designs en Thema’s.

Kan ik mijn website bij jullie laten hosten?

Ja, dat kan zeker. Na oplevering van de website kun je er voor kiezen om bij ons een hosting pakket af te sluiten. Dit is een maandelijkse of jaarlijkse betaling en kan stop gezet worden wanneer je maar wilt. Bij 4yourbrand zijn de eerste twee maand altijd gratis!

Hoe lang gaat mijn website mee?

Aangezien wij onze Thema’s continu optimaliseren zal hij na oplevering zeker 6 jaar mee kunnen.

Wordt mijn website goed gevonden in Google?

Onze websites zijn in de basis allemaal zo zoekmachinevriendelijk mogelijk ontwikkeld. Hierdoor maak jij grote kans om op jouw bedrijfsnaam en andere lokale zoekopdrachten hoog te scoren. Tijdens de realisatie optimaliseren wij de content op de website op de laatste SEO-technieken. Echter is SEO vooral een lang termijn traject. Wil je gevonden worden op specifieke zoekwoorden die veel concurrentie hebben? Dan zul je verder in contact moeten komen om te kijken naar de mogelijkheden.

Hoe veel pagina’s mag ik maken op mijn website?

Je kunt zo veel pagina’s maken als je wilt. Binnen de werkzaamheden van 4yourbrand helpen wij zelf alleen met de realisatie van maximaal 6 pagina’s.

Realiseren jullie ook webshops?

Ja, voor webshops kun je ook bij ons terecht. Echter valt dit niet binnen het Thema pakket. Plan een strategiegesprek in, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden:

Meer informatie

Hostingpakket

Wil je jouw website ook bij ons laten hosten? Dat kan:

Webhosting

Domeinregistratie

Beveiliging

Dataopslag

SSL-certificaat

Updates

Support

25,- per maand

nu het eerste jaar voor maar 20,- per maand!

Prijs is exclusief 21% BTW.

Meen je niet !?

Nog steeds niet overtuigd !?

Laten we dan maar even bellen 🙂

thom defilet

Gratis discovery call

 • Ruimte om specifieke vragen te stellen over het concept
 • Kijken of 4yourbrand Thema’s iets voor jou is
 • Doornemen hoe jij online kunt groeien
Start gesprek
1
Heb je vragen?
Kom direct in contact
Hey Hallo! 👋 Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Waar kunnen wij jou mee verder helpen? 🚀