fbpx

4yourbrand case:

Vensa Salarisadministratie

In samenwerking met Vensa Salarisadministratie hebben wij een gloednieuwe website mogen realiseren. Vensa Salarisadministratie is een administratiekantoor uit Groningen. Ook hebben wij de website mogen voorzien van zoekmachine optimalisatie en een persoonlijke marketingfunnel met een ebook als gratis weggever!

Vensa Salarisadministratie
Vensa Salarisadministratie

Wij hielpen Vensa Salarisadministratie met het volgende:

Vormgeving

4yourbrand verzorgt de vormgeving van de website. Een mooie website is één ding, maar een conversiegericht design is een tweede. Bij 4yourbrand kun je mee profiteren van paginastructuren die al meer dan 3 jaar geoptimaliseerd en getest worden in de praktijk!

Bouw en optimalisatie

Specialisten maken alles gereed en gebruiken waar nodig extra opties die alles mogelijk maken voor de website! 4yourbrand maakt de klant wegwijs met het systeem en alles wordt vooraf zo goed mogelijk ingesteld, zodat de klant na de oplevering ook zelf aan de slag kan met zijn of haar website.

Emailmarketing

4yourbrand helpt met leads verzamelen van potentiële klanten. Via sterke geautomatiseerde emailmarketing(funnels) zorgen wij voor het opbouwen van behoefte bij jouw klant, zodat deze uiteindelijk overgaan tot actie.

Social media advertising

Een volwassen persoon besteed gemiddeld 3 tot 5 uur per dag op hun mobiele apparaten. Social media biedt een kans om de aandacht te trekken bij een specifieke doelgroep. De social media specialisten van 4yourbrand zorgen voor meer conversie via advertenties Facebook, Instagram en LinkedIn.

Ook toe aan een nieuwe website?

Met 4yourbrand Thema’s staat jouw gloednieuwe complete website binnen 5 tot 10 werkdagen live!

4yourbrand

Webdesign

SEO

Advertising

Salesfunnels

Wordt jouw case de volgende?

  Thom Defilet
  Start gesprek
  1
  Heb je vragen?
  Kom direct in contact
  Hey Hallo! 👋 Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Waar kunnen wij jou mee verder helpen? 🚀