fbpx

Het verhaal van 4yourbrand

Hey ondernemer!

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Thom Défilet en ik ben de oprichter en trotse eigenaar van 4yourbrand. Met een hart voor marketing en branding heb ik al vele ondernemers geholpen om online te groeien met hun bedrijf of organisatie. Ik ben vroeg begonnen. Sinds kleins af aan was ik altijd al erg creatief en ondernemend ingesteld. Ik had de grootste plannetjes en geloofde daar als geen ander in, haha. Herken je dat?

Ik heb echt van alles gedaan. Van youtube filmpjes maken tot aan horloges verkopen op het schoolplein in mijn middelbare schooltijd. Op 16-jarige leeftijd startte ik met het bedrijf. Het begon simpel op mijn zolderkamer met papier en een potlood, maar tegenwoordig houdt 4yourbrand zich dagelijks bezig met de branding en online marketing van vele bedrijven.

Na jaren met kennis en ervaring binnen de branche is het doel van het bedrijf om zo veel mogelijk ondernemers kennis te laten maken met de kracht van online.

“De tijd van het online visitekaartje is voorbij.” 

Het maakt niet uit of je gewoon toe bent aan een nieuwe stap of überhaupt nog nooit online aanwezig bent geweest met je bedrijf. Jouw website is veel meer dan alleen een online visitekaartje. 4yourbrand heeft een eigen methode ontwikkeld voor het creëren van een winstgevende website of webshop. Met deze zogenoemde ‘WW-methode’ helpen en leren wij ondernemers om deze winstgevende websites te creëren voor hun bedrijf. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw website of webshop je geld gaat opleveren in plaats van kosten.

Wil je groeien met je bedrijf en ook als ondernemer? Dan ben je op het goede adres!

Op de website van 4yourbrand vind je allerlei informatieve video’s en artikelen omtrent het creëren van een unieke identiteit, de realisatie van websites, toepassing van online marketing en het maken van goede en sterke content. Het doel van 4yourbrand is om jou als ondernemer zo goed mogelijk verder te helpen met jouw website en online business.

– Thom Défilet

Thom Defilet
Thom Defilet

Laat je inspireren:

Samenwerken met 4yourbrand

4yourbrand gelooft in samenwerking. Elkaar versterken. Werken van waar je wilt. Geen bedrijfshiërarchie zoals vroeger, maar elkaar echt verder helpen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en vaardigheden die optimaal ingezet moeten worden om samen te kunnen groeien.

Denk jij hier ook zo over? 4yourbrand zoekt jonge gemotiveerde werkers zoals jij!

Start gesprek
1
Heb je vragen?
Kom direct in contact
Hey Hallo! 👋 Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Waar kunnen wij jou mee verder helpen? 🚀