fbpx

Het verhaal van 4yourbrand

Hey, jij daar achter dit scherm!

Ik zal me even voorstellen, dat lijkt me wel zo netjes! Mijn naam is Thom Défilet en ik ben de oprichter en trotse eigenaar van het online marketing bureau ‘4yourbrand’. Met een hart voor marketing en branding heb ik in de afgelopen jaren vele ondernemers geholpen om online te groeien met hun bedrijf of organisatie. Ik ben vroeg begonnen. Sinds kleins af aan was ik altijd al erg creatief en ondernemend ingesteld. Ik had altijd de grootste plannetjes en geloofde daar als geen ander in, haha. 

Ik heb echt van alles gedaan. Van youtube filmpjes maken tot aan horloges verkopen op het schoolplein in mijn middelbare schooltijd. Op 16-jarige leeftijd besloot ik te stoppen met mijn bijbaantje bij de Albert Heijn en startte ik met het bedrijf. Het begon simpel op mijn zolderkamer met papier en een potlood, maar tegenwoordig houdt 4yourbrand zich dagelijks bezig met de branding en online marketing van vele bedrijven.

Na jaren met kennis en ervaring binnen de branche is het mijn doel om zo veel mogelijk ondernemers kennis te laten maken met de kracht van online.

We leven in een online wereld waarin alles wordt gedigitaliseerd, geautomatiseerd en gerobotiseerd. Mijn doel is om de ultieme vrijheid die de online wereld van tegenwoordig te bieden heeft volledig te benutten met en voor mijn team en klanten.

4yourbrand is niet zomaar een full service marketing bureau, maar een innovatief bedrijf bestaande uit jonge enthousiaste en leergierige ondernemers die een verschil willen maken in deze wereld. Naast het helpen groeien van onze klant heeft 4yourbrand ook een online platform (DNOB.nl) in beheer en zijn we op verschillende gebieden actief in de e-commerce. Zo zijn wij op vele vlakken thuis en bouwen we aan een imperium dat op alle vlakken een toegevoegde waarde levert in de Nederlandse markt (en daarbuiten).

Alles draait bij ons om samen online groeien. Het maakt niet uit of je gewoon toe bent aan een nieuwe stap of überhaupt nog nooit online aanwezig bent geweest. Bij het online opvallen en in de markt brengen van jouw business komt veel meer kijken dan het hebben van een goede website en mooi visitekaartje. 4yourbrand helpt en leert de ondernemer om de online wereld te domineren met hun bedrijf.

“Kost jouw website of webshop meer geld dan dat het je oplevert? Dan gaat er wat mis!”

Wil je online verder groeien met je bedrijf en ook als ondernemer? Stop dan onmiddellijk met zoeken.

Op de website van 4yourbrand vind je allerlei informatieve video’s en artikelen omtrent het creëren van een unieke identiteit, de realisatie van websites, toepassing van online marketing en het maken van goede en sterke content.

Het doel van 4yourbrand is om jou als ondernemer zo goed mogelijk verder te helpen met jouw website en online business.

– Thom Défilet

Thom Defilet
Thom Défilet 4yourbrand

“Een team bestaande uit jonge enthousiaste en leergierige ondernemers”

Laat je inspireren:

Samenwerken met 4yourbrand

4yourbrand gelooft in samenwerking. Elkaar versterken. Werken van waar je wilt. Geen bedrijfshiërarchie zoals vroeger, maar elkaar echt verder helpen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en vaardigheden die optimaal ingezet moeten worden om samen te kunnen groeien.

Denk jij hier ook zo over? 4yourbrand zoekt jonge gemotiveerde werkers zoals jij!

Start gesprek
1
Heb je vragen?
Kom direct in contact
Hey Hallo! 👋 Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Waar kunnen wij jou mee verder helpen? 🚀